Bu dünyayı Sen Kurtaracaksın..!

Dertliyiz..
Dertli olmak insanı zinde tutar, uyanık olmasını sağlar . Bana göre Artık ışin kötü tarafi dertlerimizin görünmüyor olmasıdır.. Zaman ilerledikçe birtürlü adını koyamadığımız bir sıkıntıyla boğuşuyor olmamız beni bu sonuca itti.. soruyorum neyin var?  Canım sıkılıyor..  neden?  Bilmiyorum..   bi insan canının neden sıkıldığını bilmez ise ona çözüm bulamaz ve bu durum bizleri uyuşukluğa, ümitsizliğe sürüklüyor.  Ve o bir türlü bulamadığımız sıkıntı   sebebi ile ruhsal hastalıklarımız çoğalır vede mutsuz oluruz.. teknoloji geliştikçe, insanın hayati kolaylaştıkça başka zorluklarda doğar mesela diyalog kuramama. Ama bizler teknolojiyi güzel kullanarak islamisite  kanallarımıza dahil olanlardaniz.

Bir bilgisayar oyununa olan bağımlılığımızı nasıl atabiliriz üzerimizden?
Bir fidanı büyütmeye , bir dere kenarinda odun ateşi yakip çay demlemeye ihtiyacimiz vardir. Ve tabiki nefis terbiyesine sohbet halkalarına bir camide aynı safta omuz omuza namaz kılmaya ihtiyacımiz var.. Bu bizim ruhumuzu o sıkıntıdan bunalımdan çıkartmak için bir seçenektir. islamisite kanalımız sizi bilgisayar başına bağlamayacaktır. Çünkü bizler bu chat kanalına Türkiyenin her yerinden katılıyoruz ve ayni bölgede oturanlar olarak buluşup bu etkinlikleri yapıyoruz sizlerde size yakın olan kişilere ulaşip girmiş olduğunuz o bunalımdan çıkmaya ne dersiniz?

Yaşamimiz boyunca ileriye dönük aldığımız kararlarımizi uygulamak için bir yolda ilerleriz. Kararlarimizi veya umutlarımizi gerçekleştirmek için etimizi tırnağimiza takarız. Peki ahiretimiz için neyi ne kadar yapiyoruz?
Talebelik zamanımda duyduğum ve hüngür hüngür  ağlamama sebep olan o söz geliyor aklıma “Bizler namaz kılmaktan ayakları şişen Peygamber’in , uyumaktan gözleri şişen ümmetiyiz”
Nefes alırız ve heybelerimizdeki azıklarımizi son nefesimize kadar taşırız. Ahirette heybemizdekilerin bizi taşiması içinse Allah rızasını gözetelim arkadaşlar. Rabbim merhametiyle muamele etsin inşâAllah..
Bizler bu sohbet kanalında birbirimizi Allah rızası için seviyoruz. Ve islami konularda bilgilerimizi tazeliyoruz yeni yeni şeyler öğreniyoruz.
“İlim beşikten mezara kadar” düsturuyla hareket ediyor ve sizleride islamisite mize bekliyoruz..

https://www.islamisite.net/wp-content/uploads/2019/01/Screenshot_20190106-011212-e1579109071101-1024x507.pnghttps://www.islamisite.net/wp-content/uploads/2019/01/Screenshot_20190106-011212-e1579109071101-300x300.pngİSLAMİ SOHBETBu dünyayı Sen Kurtaracaksın..! | islami site,dini sohbet,ilim,islam,iSlami Chat,islami radyo,islami site,İSLAMİ SOHBET,nefis terbiyesi
Bu dünyayı Sen Kurtaracaksın..! Dertliyiz.. Dertli olmak insanı zinde tutar, uyanık olmasını sağlar . Bana göre Artık ışin kötü tarafi dertlerimizin görünmüyor olmasıdır.. Zaman ilerledikçe birtürlü adını koyamadığımız bir sıkıntıyla boğuşuyor olmamız beni bu sonuca itti.. soruyorum neyin var?  Canım sıkılıyor..  neden?  Bilmiyorum..   bi insan canının neden sıkıldığını bilmez ise ona...